VIIKON SITAATTI

Viikko 44:
"Hannu M puhuu asiaa. Kaikki vanhat kääkät pois päättämästä" (Y-K 30.10.12).
- Näin oli Hannu Mikkilä (kesk.) näköjään populistina puhunut vaalien alla, vaikka nimenomaan Nurmeksen kepuehdokkaissa taisi olla näitä "vanhoja kääkkiä" eniten. Aloittaisi Hannu Mikkilä omien piiristä tuon puhdistustyön, jos pelkkää ikärasismia haluaa jossakin harjoittaa.

 

 

 

Nurmeksen EU-parlamenttivaaliehdokas Markku Henneken: 

23.5.2009 

UUSI ULJAS MAAILMAN (epä)JÄRJESTYS

 

Elämme George Orwellin, Aldous Huxleyn & kumppanien visioimassa "uudessa uljaassa" maailmassa, jossa sota merkitsee rauhaa, musta valkoista, vasen oikeaa ja oikea väärää. Valtamediat - osana järjestelmää - tekevät kaikkensa, että illuusio demokratiasta ja vapaudesta säilyisi - samaan aikaan kun valta demokratian kulissien takana keskittyy ja vapauksia kiihtyvällä vauhdilla kavennetaan.

Tässä Orwellin utopiassa kaikki ovat tasa-arvoisia – toiset vain vähän tasa-arvoisempia kuin toiset.

Synnymme, kasvamme ja elämme disinformaatioyhteiskunnassa, missä totuus on suhteellista ja muovailtavissa mihin muotoon tahansa – maailmassa, jossa totuutta pitää yleensä laimentaa, jotta se kelpaisi fiktioksi ja esimerkiksi Hollywood-elokuvan juoneksi.

Toisinaan taas fiktio muuttuu poliittisissa prosesseissa absoluuttiseksi totuudeksi – esimerkkinä Al Gore'n ”epämiellyttävä totuus” – ja mistä epämiellyttävän tekee nimeenomaan se, että se on lähes silkkaa science fiction'iä eli kuvitteellista tiedettä – ja parhaimmillaankin puhdasta propagandaa. (1)

Propagandan taustalla on monia valta- ja talouspoliittisia intohimoja kuten mm. "päästö" kauppa, josta kansainväliset pankit – Al Gore'n ohella - odottavat kaikkien aikojen pörssivedätystä. (2)


 

KUN SIATKIN LENTÄVÄT

Scifi'stä ja sen tarkoitushakuisesta, tiedepoliittisesta väärinkäytöstä toinen esimerkki, joka tunnetaan nimeltä sikainfluenssa. Tämä flunssaa aiheuttava H1N1-virus - yksi lukemattomista liikkeellä olevista - on ehtinyt ”riehua” jo viikkokausia. Kuolleita on tältä ajanjaksolta muutamia kymmeniä ja virus jatkaa edelleen leviämistään.

Virus todellakin jatkaa leviämistään kuin mikä tahansa influenssavirus ja se on osoittautunut vieläpä keskimääräistä harmittomammaksi.

Tätä ei tosin WHO:n ja median lietsomassa hysteeriassa heti arvaisi – mutta niin vain tosiasiat kääntyvät tässäkin tiedepoliittisessa paniikin lietsonnassa täysin päälaelleen.

Vertailun vuoksi, että maailmalla kuolee vuosittain jopa 500.000 ihmistä flunssan seurauksena - mikä taas tekee keskimäärin noin 1.370 henkeä päivässä – tai 9.600 viikossa – tai pitkälti yli 41.000 kuukaudessa ja niin edelleen - jos toki tilastopiikit osuvat luonnollisesti flunssakausille, erityisesti syksyyn. (3)

Eikä puhettakaan pandemioista, pakkokaranteeneista ja pakkorokotuksista – mutta, joita on jo nyt käytännössä luvattu (huom!) kun , eikä jos flunssan toinen aalto syksyllä alkaa niittämään satoa. (4)

Tällä välin valtiot täydentävät tehottomiksi tai peräti vaarallisiksi todettuja tamiflu-varastojaan – veronmaksajien piikkiin, tottakai - ja tilaavat myös flunssarokotteita - mutta joista ei tutkimuksien mukaan ole juurikaan apua – monissa tapauksissa pikemminkin haittaa sivu- ym. vaikutuksineen. (5)

Voi myös kysyä, onko lisääntynyt rokottaminen flunssaa vastaan mahdollisesti syynä siihen, että flunssat – tai ainakin jälkitaudit – ovat viime aikoina olleet pahempia ja pitempikestoisia.

Antibioottienkin runsas käyttö on todistettavasti luonnut entistä vastustuskykyisempiä bakteerikantoja ja niiden myötä myös uusia, entistäkin vaikeampia sairauksia.

Flunssalääkettä ja rokotteita valmistavat firmat tekevät hysterian varjolla joka tapauksessa miljoonia – ja joilla taas voivat voidella poliittisia päättäjiä, ja jotta taas saadaan lähitulevaisuudessakin lisää samaa tiedepoliittista teatteria. (6)


 

RAUHAA PAKOLLA JA VAIKKA SODAN UHALLA

Teatteria ovat myös puheet Suomen ”turvallisuushaasteista” - eli että ”Venäjä, Venäjä ja vielä kerran Venäjä” olisi haasteistamme se suurin. Kyse on silmänkääntötempusta, jossa musta saadaan näyttämään valkoiselta – ja vain koska tarpeeksi korkea-arvoiset henkilöt niin sanovat. Puhutaan "yhteisestä puolustuksesta", mutta ketä tai mitä vastaan?

NATO-maiden yhteenlasketut niin sanotut "puolustus" menot olivat viime vuonna yli 1.000 miljardia dollaria eli noin 70% koko maailman puolustusmenoista. (7)

Kun pinta-alaltaan maailman suurimman ja luonnonvaroiltaankin maailman rikkaimman maan Venäjän puolustusmenoja - n. 70 miljardia - vertaa NATO-maiden 1.000 miljardiin – tai vaikkapa pienen saarivaltion, Iso-Britannian 55 miljardiin - herää kysymys; kuka onkaan uhka ja kenelle?

Voisi luulla, että joku valmistautuu sotaan – eikä se suinkaan ole Venäjä. Venäjäkään ei tietysti ole täysin vaaraton – mutta käytännössä NATO:n saartamana ja nurkkaan ajamana Venäjän vaarallisuus lisääntyy, eikä suinkaan vähene.

Poliittisessa retoriikassa rauhaan myös ”pakotetaan” – täysin Orwellin hengessä – ja vielä niin, että tämä vallitseva rauha on itseasiassa täsmäsotaa ennenkaikkea yksilövapauksia, kuin myös itsenäistä päätöksentekoa vastaan – niin kansallisella, kunnallisella kuin yksilötasollakin.


 

EU - SOVIET UNIONI 2.0

Tässä massamedioiden mahdollistamassa rinnakkaistodellisuudessa, valtaosa kansalaisista demokratian ja vapauden harhassaan tekee valintojaan ennalta suodatettujen vaihtoehtojen väliltä - vaihtoehtojen, jotka käytännössä kaikki näyttäisivät johtavan yhteen ja samaan lopputulokseen – ”asiantuntija” eliitin totaalisesti kontrolloimaan tieteelliseen diktatuuriin. (8)

Tässä rakenteilla olevassa järjestelmässä yksilöllä ei ole oikeutta elää kuten haluaa, vaan pikemminkin velvollisuus pukeutua ja sopeutua byrokratian luomaan, kaiken aikaa tiukemmaksi käyvään pakkopaitaan – ja paitahan on luonnollisesti niin sanottua ”yksi-koko-sopii-yhtä-tiukkaan-kaikille” mallia.

EU on jo iso askel kohti tätä Orwellin ja kumppanien viitoittamaa tieteellistä utopiaa – ja sapluuna on lähes sama kuin entisessä N-Liitossa.

Käytännössä ylin poliittinen valta Euroopan Unionissa on komissiolla – ja mistä tulee mieleen politbyroo entisessä kansantasavaltojen neuvosto-unionissa - ja taas parlamentilla ei käytännössä ole kuin sivustataputtajan rooli - ja aivan kuten entisessä Neuvosto-unionissa.

Komissiota ei myöskään valita vaaleissa, vaan se "valikoituu" euroeliitin etukäteen rajaamista vaihtoehdoista - ja mm. poliittisia lehmänkauppoja tekemällä.

EU on kaventanut kansallista itsemäärämisoikeutta askel askeleelta minimiin ja se on ollut EU:n tavoitteena alun alkaenkin. Lissabonin sopimus on viimeinen naula kansallisvaltioiden, kuin myös demokratiankin arkkuun, sillä voimaan tullessaan EU ottaa käytännössä haltuunsa mm. kansalliset poliisivoimat, puolustusvoimat, valuuttavarannot sekä luonnonvarat. Poliisin ja armeijan henkilökunta vannoo jatkossa valansa EU:lle ja EU:lla on oikeus lakkauttaa kansalliset parlamentit, jos ja kun se asiakseen näkee. (9)

Jo nyt kansallisten parlamenttien tehtävänä on vain ja ainoastaan EU-direktiivien täytäntöönpano kansallisella tasolla - ja eduskunnasta on näin tullut pelkkä EU:n alue- ja haarakonttori.

Eduskunta edustaa näin EU:ta, eikä suinkaan Suomen kansaa – ja ihmeellisintä tässä kaikessa on, että niin meppejä kuin kansanedustajia - hallituksen jäsenistä puhumattakaan - asia ei tunnu lainkaan häiritsevän - he tekevät vain mitä Brysselistä käsin käsketään.

Asia selittynee suurimmaksi osin sillä, että maamme eliitillä ja euroeliittillä on pitkälti yhteiset intressit - ja mitkä taas sattumoisin eroavat tavan kansan intresseistä merkittävästi.


 

VELKATALOUDEN KAUTTA UUSFEODALISMIIN

EU on hyödyttänyt ja hyödyttää jatkossakin vain pientä talouspoliittista eliittiä, jota yhdistää mm. sellaiset herrakerhot kuin Bilderberg-ryhmä , Trilateraalinen Komissio sekä European Council on Foreign Relations. (10-16)

EU-jäsenyydestä saatu "hyöty" tavallisen kansalaisen arjessa taas näkyy yleisessä talouden alamäessä ja jatkuvassa tarpeessa leikata menoja niin yksityisellä kuin julkisellakin puolella.

Näin yksinkertaisesti siksi, että kasvu on Euroopassa - aivan kuten USA:ssakin - perustunut pitkälti velkaan, velan mahdollistamaan tuontiin sekä tuontitavaran kauppaan – ja käytännössä niin sanotun monopolirahan mahdollistamiin talouskupliin. Samanaikaisesti reaalitaloutta on EU:n tuella ja myötävaikutuksella kupattu kuiviin ja siirretty halvempien työvoimakustannusten maihin.

Reaalitalous on hiljalleen korvattu uusfeodaalisella velkatalousjärjestelmällä, jossa kasvava joukko kilpailee siitä, kuka halvimmalla pesee mm. työministeri Cronbergin likaisen vihreitä paitoja - ja missä yhä harvemmat pääsevät eroon velkakierteestä. (17-21)

Eli vaikka rahaa näyttäisi olevan "vaikka kuinka paljon" – niin se on tyhjästä nyhjäistyä monopolirahaa, jonka arvo kaiken aikaa laskee - ja toisaalta se myös valuu yhä suuremmissa määrin yhä harvempien taskuihin. (22-23)

Valtionvelkaa ei ole kyetty juurikaan vähentämään edellisen laman huippuvuosista – ja "ennennäkemättömästä talouskasvustakin" huolimatta - ja nyt on maamme johto vieläpä aikeissa kaksinkertaistaa velka.

Pääministeri Vanhasen mukaan se on "sijoitus tulevaisuuteen" - ja samaisen logiikan mukaan nykyinen velkavuori lienee sitten vain hyvä pesämuna "sijoitukselle”, josta suurin osa menee kansainvälisille pankeille globaalin kasinotalouden pelimerkeiksi.

Eikä velkaa ja sen korkoja tietenkään ole tarkoitus maksaa eliitin lompakosta, vaan tavan kansan työllä sekä kansallista omaisuutta edelleen myymällä ja kuten on tähänkin saakka ollut tapana. Veronmaksajat ovat velan takuumiehinä ja maa lainan panttina.

Ja vaikka EU onkin toisaalta edustavinaan vapaata markkinataloutta, niin sitähän ei EU:ssa todellisuudessa ole. Näin jo siksi, että markkinoita ja taloutta säätelee EKP - Euroopan Kommunistinen Pankki täysin Marxin hengessä - ja toisaalta siksi, että EU käytännössä suosii kasvuun ja käytännössä monopoleiksi pyrkiviä suuryrityksiä pienten ja keskisuurten kustannuksella.

Oman kansallisen rahan merkitystä ei voikaan liikaa korostaa - pankkiiri Amsel Bauer Mayer Rothschildin sanoin - "antakaa minun kontrolloida kansakunnan rahaa, niin en välitä kuka tekee lait".

Eikä EU:ssa lakeja säädä edes parlamentti, vaan kaiken aikaa kasvava virkamiesten ja lobbareiden palkka-armeija.

 

Markku Henneken

Eurolotossa numerolla 203

Puh. 040-5670829

markku.henneken@yahoo.com

 

 

Lähteitä & lisäinfoa: 

Al Gore's Truly Inconvenient Truth; CO2 World's Biggest Commodity:

1. http://www.newparty.co.uk/articles/inaccuracies-gore.html

2. http://www.nytimes.com/2007/07/06/business/worldbusiness/06carbon.html

 Swine-flu & Tamiflu:

3. http://www.worldometers.info/view/swine-flu/

4. http://www.who.int/csr/resources/publications/influenza/WHO_CDS_CSR_GIP_2005_4/en/

5. http://www.manilastandardtoday.com/?page=antonioAbaya_may5_2009

6. http://www.dailypaul.com/node/91440:

NATO's militarybudget:

 7. http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=13053

 EU-dictatorship & the Lissabon Treaty:

8. http://www.brusselsjournal.com/node/865

9. http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_globalization17.htm 

Bilderberg:

10. http://www.vnk.fi/ajankohtaista/tiedotteet/tiedote/fi.jsp?oid=261469

11. http://www.americanfreepress.net/html/bilderberg_2009_179.html

12. http://www.americanfreepress.net/bilderberg2009.pdf

 Trilateral Commission & Globalization:

 13. http://www.augustreview.com/knowledge_base/getting_started_with_globalism/how_to_understand_globalization_2006111436/

 European Council on Foreign Relations:

 14. http://yle.fi/uutiset/news/2007/10/ahtisaari_co-chairs_european_council_on_foreign_relations_252513.html

15. http://larouchepac.com/news/2008/06/26/soros-and-british-eu-empire-project-missing-link.html

 Council on Foreign Relations (USA):

 16. http://www.hirhome.com/cfr.htm

 Web of Debt:

17. http://www.countercurrents.org/lendman060509.htm

18. http://www.countercurrents.org/lendman110509.htm

19. http://www.countercurrents.org/lendman120509.htm

20. http://www.countercurrents.org/lendman150509.htm

21. http://www.countercurrents.org/lendman210509.htm

 FIAT-Money System:

22. http://www.gold-eagle.com/editorials_04/greene032104.html

23. http://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_currency

 

"Banking establishments are more dangerous than standing armies."

-- Thomas Jefferson

 

“Under a scientific dictatorship, education will really work with the result that most men and women will grow up to love their servitude and will never dream of revolution.”

-- A. Huxley, Brave New World Revisited