VIIKON SITAATTI

Viikko 44:
"Hannu M puhuu asiaa. Kaikki vanhat kääkät pois päättämästä" (Y-K 30.10.12).
- Näin oli Hannu Mikkilä (kesk.) näköjään populistina puhunut vaalien alla, vaikka nimenomaan Nurmeksen kepuehdokkaissa taisi olla näitä "vanhoja kääkkiä" eniten. Aloittaisi Hannu Mikkilä omien piiristä tuon puhdistustyön, jos pelkkää ikärasismia haluaa jossakin harjoittaa.


23.10.2008

Keskusta repii ryijytkin seiniltä vaalimainoksiinsa

Paikallislehti Ylä-Karjalassa (21.10.08) arvosteltiin toimituksen valintana sitä, että Itsenäisyyspuolue käytti kuntavaakunaa vaalimainoksessaan. Myös lehti on itse käyttänyt vaakunaa vaalilogonaan, kuten myös Karjalainen.

Lisäksi Ylä-Karjala julkaisee eräiden porvariehdokkaiden haastatteluja vaalien aikana (esim.21.10.08), vaikka asiasisällön suhteen ne olisi voinut julkaista esim. vaalien jälkeen. Se lehden tekstimainonnasta ja puolueellisesta vaalityöstä.

Eikä lehdessä ole kiinnitetty siihenkään mitään huomiota, että Nurmeksen kaupungintalolla Keskustan edustajat kaupunginhallituksen pj. Matti Kämäräinen johdolla saavat repiä kaupungintalon vaakunaryijynkin seinältä vaalimainoksiinsa (kuvaajaa ei ole edes mainittu vaalimainoksessa).

vaakuna2008.jpg