VIIKON SITAATTI

Viikko 44:
"Hannu M puhuu asiaa. Kaikki vanhat kääkät pois päättämästä" (Y-K 30.10.12).
- Näin oli Hannu Mikkilä (kesk.) näköjään populistina puhunut vaalien alla, vaikka nimenomaan Nurmeksen kepuehdokkaissa taisi olla näitä "vanhoja kääkkiä" eniten. Aloittaisi Hannu Mikkilä omien piiristä tuon puhdistustyön, jos pelkkää ikärasismia haluaa jossakin harjoittaa.


Karelia Expert Oy:tä ruokitaan verorahoilla

Kuntasopimus Nurmeksen ja Valtimon kanssa on voimassa 1.1.2009 – 31.12.2010 ja sen jälkeen kalenterivuosi kerrallaan. Sopimus on irtisanottava viimeistään viisi kuukautta ennen kalenterivuoden päättymistä.

Karelia Expert Oy on joensuulainen yhtiö, toimitusjohtajana Jani Karjalainen. Yhtiö toimii matkailualalla kuntien kanssa tehtävillä erillissopimuksilla, yhtiöön sulautuivat vuoden 2006 alusta myös Lieksan ja Ilomatsin matkailuyhtiöt.

Matkailualan yritykset markkinoivat aluetta ja palveluja aina oman palvelumarkkinoinnin yhteydessä. Kuntarahalla toimivan Karelia Expert Oy:n osuus tästä markkinoinnista on vain murto-osa ja tämän yhtiön kautta näkyvyyttä saavat vain harvat matkailualan yritykset tai toimijat. Matkailuyrittäjiä Karelia Expert Oy laskuttaa erikseen pienistäkin palveluista.