VIIKON SITAATTI

Viikko 44:
"Hannu M puhuu asiaa. Kaikki vanhat kääkät pois päättämästä" (Y-K 30.10.12).
- Näin oli Hannu Mikkilä (kesk.) näköjään populistina puhunut vaalien alla, vaikka nimenomaan Nurmeksen kepuehdokkaissa taisi olla näitä "vanhoja kääkkiä" eniten. Aloittaisi Hannu Mikkilä omien piiristä tuon puhdistustyön, jos pelkkää ikärasismia haluaa jossakin harjoittaa.

21.11.2011

Suomen Vanhempainliitto joutuu jo puuttumaan Nurmeksen varhaiskasvatuspalveluiden ja koulujen sisäilmaongelmiin

Suomen Vanhempainliitto on saanut toiminnanjohtaja Tuomas Kurttilan (Y-K mielipidekirjoitus 17.11.2011) mukaan lukuisia yhteydenottoja Nurmeksesta sekä opettajilta että vanhemmilta.

"Kaikissa yhteydenotoissa on ollut syvä huoli lasten ja opettajien terveellisistä ja truvallisista  työskentely-ympäristöistä varhaiskasvatuksen palveluissa ja kouluissa. Suomen vanhempainliitto toivoo, että Nurmeksen kaupunki ryhtyy pikaisiin toimiin selvittääkseen Nurmeksen koulujen ja varhaiskasvatuksen palveluiden toimivuuden sisäilman laatua koskien. Saamamme kuvaukset asiaintilasta ovat erittäin huolestuttavia."

Paikallislehti ei ole käsitellyt Nurmeksen peruskorjattujen koulujen sisäilmaongelmia ollenkaan toimituksen tekeminä juttuina. Se johtuu varmaan siitä, että Ylä-Karjalassa ei taida olla lehden toimitusta, vain kaupungin johtoryhmän postitoimisto.